Сацюк, Ганна АнатоліївнаЯрина, Тетяна ОлексіївнаМахинько, Валерій Миколайович2024-05-242024-05-242024Сацюк, Г. Здобні вироби, збагачені натуральним бузиновим джемом та екстрактом м'яти / Г. Сацюк, Т. Ярина, В. Махинько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43241Досліджено можливість підвищення харчової цінності та споживчих властивостей здобних виробів за рахунок внесення натуральної рослинної сировини — бузинового джему та екстракту м'яти. Вивчено вплив різних дозувань добавок на перебіг технологічного процесу і якість кінцевої продукції за прийнятими у галузі методиками.The possibility of increasing the nutritional value and consumer properties of baked goods by adding natural plant materials - elderberry jam and mint extract - was investigated. The effect of different dosages of additives on the technological process and the quality of the final product was studied using industry-accepted methodsukхлібопеченнясировиназдобні виробибузиновий джемекстракт м'ятикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbakeryraw materialsbaked goodselderberry jammint extractЗдобні вироби, збагачені натуральним бузиновим джемом та екстрактом м'ятиThesishttps://orcid.org/0000-0003-2039-5137