Здобні вироби, збагачені натуральним бузиновим джемом та екстрактом м'яти - Сацюк, Ганна Анатоліївна; Ярина, Тетяна Олексіївна; Махинько, Валерій Миколайович (My University, 2024)
Досліджено можливість підвищення харчової цінності та споживчих властивостей здобних виробів за рахунок внесення натуральної рослинної сировини — бузинового джему та екстракту м'яти. Вивчено вплив різних дозувань добавок на перебіг технологічного процесу і якість кінцевої продукції за прийнятими у галузі методиками.

The possibility of increasing the nutritional value and consumer properties of baked goods by adding natural plant materials - elderberry jam and mint extract - was investigated. The effect of different dosages of additives on the technological process and the quality of the final product was studied using industry-accepted methods
Keywords: хлібопечення; сировина; здобні вироби; бузиновий джем; екстракт м'яти; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; bakery; raw materials; baked goods; elderberry jam; mint extract