Сич, Марина АнатоліївнаКишенько, Василь Дмитрович2017-03-142017-03-142016Сич, М. А. Категорійно-функторний аналіз об’єктів керування цукрового виробництва / М. А. Сич, В. Д. Кишенько // Проблеми та перспективи розвитку енергетики, електротехнологій, та автоматики в АПК : IV Міжнародна науково-практична конференція, 20-21 листопада 2016 р., м. Київ. – К. : НУБіП України, 2016. – С. 64-66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24874На основі проведених досліджень та експертного опитування побудовані функтори, що відображують взаємозв’язки між категоріями якості бурякої стружки та дифузійного соку. Категорійно-функторний підхід дозволив зменшити частку суб’єктивної оцінки параметрів якості за рахунок використання процедур у вербальній формі. On the basis of research and expert survey constructed functor that reflecting the relationships between categories as beet cossettes and of diffusion juice. Сategorical-functorial approach allowed to reduce the share of subjective assessment of quality parameters by using procedures in verbal form.категоріїкеруванняцукрове виробництвоcategoricalcontrolsugar productionкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаКатегорійно-функторний аналіз об’єктів керування цукрового виробництваThesis