Дорохович, Антонелла МиколаївнаДорохович, Вікторія ВіталіївнаПетренко, Микола Миколайович2018-03-122018-03-122017Патент 120149 UA, МПК А21D 13/80 (2017.01) Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення / Дорохович А. М., Дорохович В. В., Петренко М. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201703862 ; заявл. 19.04.2017 ; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26739Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення містить борошно пшеничне, суху молочну сироватку, масло вершкове, молоко, меланж, сіль, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію. Додатково печиво містить інулін та ізолят соєвого білка.uk-UKзатяжне печиводієтичний продуктінулінізолят соєвого білкахарчові волокнакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівзатяжное печеньедиетический продуктинулинизолят соевого белкапищевые волокнаlong biscuitsdiet productinulinisolate soy proteinfood fibersЗатяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 120149)Technical Report