Ємцев, Віктор Іванович2012-06-222012-06-222011Ємцев, В. І. Формування конкурентоспроможності харчових підприємств під впливом інноваційної діяльності / В. І. Ємцев // Інноваційні пріоритети сталого розвитку економіки України. - 2011. - № 11. - C. 67-69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1759Розглянуто стан інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості Україні під час світової економічної кризи. Визначені шляхи покращення конкурентоспроможності підприємства, як центральної ланки у взаємозв'язку категорій ланцюжка «продукт - підприємство - регіон - галузь - економіка країни» в сучасних умовах.The current state of innovative activity at Ukrainian food industry enterprises during the world economic crisis is enlighten. The actual ways of enterprise’s competitiveness improvement are defined as the main component of categories interconnection in the chain "product-enterprise-region-branch-economy of the country".otherінноваційна діяльністьsnnovative activityконкурентоспроможність підприємствафінансова підтримка державирезультатиcompetitiveness of the enterprisessponsorship of the stateresultsкафедра економіки праці та менеджментуФормування конкурентоспроможності харчових підприємств під впливом інноваційної діяльностіArticle