Визначення гідродинамічного опору динамічної мембрани при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої у воді - Житнецький, Ігор Володимирович; Яровий, Володимир Леонідович; Таран, Віталій Михайлович (My University, 2008)
Наведено результати досліджень процесу мікрофільтрації розчину ефірної' олії м 'яти перцевої у воді. Визначено питомий масовий гідродинамічний опір динамічної мембрани при зміні тиску та концентрації розчину.

The results of the research process microfiltration solutions of essential 'oil meters' five pepper in water. Defined per unit mass hydrodynamic resistance of dynamic membrane changes in pressure and concentration of the solution.
Keywords: мікрофільтрація; концентрування; динамічна мембрана; гідродинамічний опір; microfiltration; concentration; dynamic membrane; hydrodynamic resistance; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування