Григоренко, Анна Генадіївна2023-04-272023-04-272023Григоренко, А. Г. Технологія фізичної рафінації кукурудзяної олії у цеху потужністю 90 т за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Григоренко Анна Генадіївна ; наук. керівник Євгенія Іванівна Шеманська. – Київ, 2023. – 76 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40428otherтехнологіярафінаціякукурудзяна оліядезодораторматеріальний баланскомпанування цехуtechnologyrefiningcorn oildeodorizermaterial balanceworkshop planкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівТехнологія фізичної рафінації кукурудзяної олії у цеху потужністю 90 т за добуOther