Цикл охолоджуючого повітря - Федоров, Володимир Гаврилович; Виноградов-Салтиков, Володимир Олександрович (My University, 2008)
Для використання фахівцями з холодильної техніки і технології пропонується цикл зміни стану повітря, що циркулює в холодильних камерах. Цикл дозволяє спростити технологічні розрахунки процесів зберігання і термічної обробки продуктів, а також пояснити особливості цих процесів. To use experts in refrigeration technology and offers cycle changes of air circulating in the cooling chambers. Cycle to simplify calculations technological processes of storage and heat treatment products, and explain the features of these processes.
Keywords: холодильна техніка; зберігання продуктів; refrigeration; food storage