Розробка нових конструкцій сушарок з киплячим шаром – один із перспективних напрямків удосконалення сушильного обладнання - Похожаєв, Олександр Євгенійович; Слинько, С. В. (My University, 2013)
Розглянуто напрямки удосконалення сушильних установок з киплячим шаром, їх недоліки та переваги. Consider destinations improvement dryers with fluidized bed, their advantages and disadvantages.
Keywords: сушарка; киплячий шар; dryer; fluidized bed; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування