Грек, Олена ВікторівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаУкраїнець, Анатолій ІвановичКовбаса, Владимир НиколаевичКрасінська, Ольга Вячеславівна2014-05-292014-05-292003Патент 58978 UA, МПК A23С 9/00. Спосіб виробництва сметани з низьким вмістом жиру та природними стабілізуючими системами / Грек О. В., Поліщук Г. Є., Українець А. І., Ковбаса В. М., Красінська О. В. ; заявник і власник патенту Національний університет харчових технологій. – № 2002129605 ; заявл. 02.12.02 ; опубл. 15.08.03, Бюл. № 8, 2003 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14591Корисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва сметани. Особливістю є використання зернових екструдатів для підвищення біологічної цінності та подовження терміну зберігання. The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the sour cream. Peculiarity is using of extrudate cereals for increasing biological value and increasing shelf life.uk-UKсметанаекструдат зерновихмолочна промисловістьтермін зберіганнякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsour creamextrudate of cerealsdairy industryshelf lifemilk wheyкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сметани з низьким вмістом жиру та природними стабілізуючими системами (Деклараційний патент на винахід № 58978)Other