Осіпчук, Ніна ВікторівнаДомарецький, Віталій АфанасійовичЛевітіна, Mарія Bіталіївна2016-06-172016-06-172000Осіпчук, Н. В. Харчові продукти підвищеної біологічної цінності з чорноплідної горобини / Н. В. Осіпчук, В. Л. Домарецький, M. B. Левітіна // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : програма і тези доповідей 66-ї наукової конференції, 18–20 квітня 2000 р. – Київ : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. – С. 104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23646Біологічна і харчова цінність продуктів харчування зумовлюється вмістом в них простих вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин, ферментів та інших компонентів. Biological and nutritional value of food predetermined content in their simple carbohydrates, vitamins, minerals, enzymes and other components.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабіологічна цінністьгоробинанапійbiological valueashdrinkХарчові продукти підвищеної біологічної цінності з чорноплідної горобиниThesis