Вакуум-апарат безперервної дії для кристалізації цукру (Патент на винахід №37859) - Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Бабко, Євген Миколайович; Погорілий, Тарас Михайлович (My University, 2001)
Винахід належить до цукрової промисловості і може бути застосованим у безперервній кристалізації цукру. Предметом винаходу є вакуум-апарат безперервної дії для кристалізації цукру, що включає корпус, трубчату поверхню нагріву, циркуляційні канали, вертикальні перегородки, які ділять камеру росту кристалів на секції, днище, калібровані щілинні отвори для переходу утфелю із секції в секцію і колекторів для підводу цукрового розчину. The invention relates to sugar industry and can be used in continuous sugar crystallization. The invention relates to a vacuum apparatus of continuous action for sugar crystallization, comprising a housing, piping heating surface, circualtion channels, vertical partitions, which separate a chamber of crystal growth for sections, bottom, calibrated slit openings for massecuite transfer from a section to another one, and collectors for supply of sugar solution.
Keywords: вакуум-апарат; кристалізація цукру; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; vacuum apparatus; sugar crystallization