Савчук, Юрій ЮрійовичУсатюк, Світлана Іванівна2014-03-242014-03-242013Савчук, Ю. Ю. Методи виявлення фальсифікації олії чорного кмину / Ю. Ю. Савчук, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 листоп. 2013р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 82-83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13388Розглянуто методи виявлення фальсифікації олії чорного кмину. Досліджено встановлення факту фальсифікації за жирнокислотним складом. The methods of adulteration detection for black cumin oil have been viewed. The determination of adulteration by fatty acid composition has been investigated.uk-UKфальсифікаціяadulterationолія чорного кминуblack cumin oilжирнокислотний складfatty acid compositionкафедра експертизи харчових продуктівМетоди виявлення фальсифікації олії чорного кминуThesis