Синергетичні параметри здобутків і втрат у духовному контексті ліричного «я» (на прикладі аналізу поезії Ліни Костенко «Любов Нансена») - Векуа, Оксана Віталіївна (My University, 2013)
У статті окреслено проблеми «прочитання» та робиться спроба аналізу психологічних аспектів душі, що кохає у поезії Ліни Костенко «Любов Нансена». The article ontlines the problem, “reading” and analyzes of psychology problem.
Keywords: поезія; психологія; текст; кафедра гуманітарних дисциплін; poetry; psychology; text