Перехідні процеси у приводах машин - Мудрак, А. В.; Соколенко, Анатолій Іванович; Бут, Сергій Анатолійович; Чагайда, Андрій Олегович (My University, 2014)
Перехідні процеси пуску машин супроводжуються динамічними складовими, які можуть в кілька разів перевищувати статичні навантаження. Для навантажувально-розвантажувальних пристроїв, пакетоформувальних, пакеторозформувальних машин, штабелерів тощо перехідні процеси є невід'ємною складовою їх роботи в режимах, близьких до ударного навантаження. Transients launch vehicles accompanied by a dynamic component that can be several times the static load. For handling devices paketoformuvalnyh, paketorozformuvalnyh machines, stackers, etc. Transition is an integral part of their work in modes close to impact loading.
Keywords: приводи машин; статичні навантаження; перехідні процеси; drives cars; static load; transients; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки