Фурсік, Оксана ПетрівнаСтрашинський, Ігор Мирославович2023-02-072023-02-072021Фурсік, О. П. Функціональні властивості соєвих ізолятів / О. П. Фурсік, І. М. Страшинський // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі (Реалії та перспективи м'ясопереробки) : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 82-84https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38998Встановлена здатність соєвих ізолятів поглинати і утримувати молекули води пов’язана, головним чином, із переважною кількість глобулярних білків, які проявляють високу здатність до гідратації, забезпечують високу розчинність, в’язкість дослідних систем та характеризуються високими функціонально-технологічними властивостями. Це один із показників, який сприяє їх поєднанню за фізичними характеристиками з м’ясною сировиною. Завдяки комплексу властивостей соєві ізоляти залишаються одними з найкращих білкових препаратів для виробництва м’ясних продуктів або їх аналогів.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсоєві ізолятибілоквиробництво м’ясних продуктівФункціональні властивості соєвих ізолятівThesis