Розробка сценарних алгоритмів управління процесами брагоректифікації на основі багатокритеріальної оптимізації - Смітюх, Ярослав Володимирович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2005)
В статті розглянуто розробку сценарних алгоритмів управління процесами брагоректифікації на основі багатокритеріальної оптимізації. The article deals with the development of algorithms for management of scenic brahorektyfikatsiyi based multi-objective optimization.
Keywords: багатокритеріальна оптимізація; брагоректифікація; сценарні алгоритми управління; multicriteria optimization; brahorektyfikatsiya; scenario control algorithms; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка