Пристрій для розподілення потоку штучних виробів (Патент на корисну модель № 120606) - Костюк, Володимир Степанович; Валіулін, Геннадій Раіфович; Соколенко, Анатолій Іванович; Костюк, Євген Володимирович; Мащенко, Олег Анатолійович (My University, 2017)
Корисна модель належить до обладнання транспортних систем, в складі яких використовують розподіл потоку виробів, і може бути використана в харчовій, хімічній, медичній, фармацевтичній та інших галузях народного господарства. The utility model relates to the equipment of transportation systems, which uses distribution of product flow, and can be used in the food, chemical, medical, pharmaceutical and other sectors of the national economy.
Keywords: транспортні системи; виріб штучний; конвеєр; transport systems; the product is artificial; conveyor; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту