Ефективність додаткового очищення соку ІІ сатурації (в процесі його згущення) та сиропу з використанням фільтроперліту - Рева, Леонид Павлович; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна; Пушанко, Микола Миколайович; Дітлашок, Н. Г.; Шубовська, Ю. А. (My University, 2008)
Досліджено використання фільтроперліту не лише для додаткового очищення дифузійного і переддефекованого соків, але й соку ІІ сатурації в процесі його згущення та сиропу. Запропоновано спосіб безпосереднього очищення сиропу фільтроперлітом, який дає кращі результати в порівнянні з іншими способами використання цього реагенту.
Keywords: сироп; очистка; filtroperlit; фільтроперліт; очищення; сік ІІ сатурації; фильроперлит; сок второй сатурации; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; purification; II carbonation juice; syrup; кафедра технології цукру і підготовки води