Товарознавча оцінка якості горілок - Башинська, Аліна Василівна; Шаповалова, Наталія Петрівна (My University, 2016)
Левова частка алкоголю, зокрема й фальсифікованої продукції, постачається на ринок з нелегального виробництва. Понад 50 % горілки у закладах торгівлі не відповідають нормативам Держстандарту. Тому доцільно провести товарознавчу оцінку якості горілки серед українських виробників. The lion's share of alcohol, including counterfeit products supplied to the market with illegal production. Over 50% of vodka in trade schools do not meet standards Standard. Therefore appropriate to commodity quality assessment among Ukrainian vodka producers.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; алкоголь; товарознавча оцінка; якість горілки; alcoholic; commodity evaluation; quality vodka