Спосіб визначення мікрокількостей стануму (ІV) (Деклараційний патент на винахід № 50342 A) - Костенко, Єлизавета Євгеніївна (My University, 2002)
Розроблена методика фотометричного визначення стануму (ІV). The Designed methods photometric determinations of the tin (ІV).
Keywords: визначення металів; фотометрія; metal identification; кафедра харчової хімії