Математичне моделювання та оптимізація параметрів деяких біохімічних процесів у харчовій промисловості - Медведєв, Микола Георгійович; Листопад, Володимир Васильович; Мулява, Оксана Мирославівна (My University, 2015)
При побудові нелінійних моделей для дослідження часто використовують метод найменших квадратів, який є основою симплекс-методу в лінійному програмуванні. When building a non-linear models for studies often use the method of least squares, which is the basis for the simplex method in linear programming.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; математичне моделювання; оптимізація параметрів; біохімічні процеси; харчова промисловість; math modeling; parameter optimization; biochemical processes; food industry