Полумбрик, Олег МаксимовичТопчій, Оксана Анатоліївна2013-12-032013-12-032013Полумбрик, О. М. Безпека застосування харчових добавок / О. М. Полумбрик, О. А. Топчій // Технічні науки, стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної оліє жирової та молочної галузей : міжнародна наукова-технічна конференція, 15 — 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 12-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11755В роботі досліджено токсичність природних сполук, які потребують в кожному окремому випадку додаткових досліджень. Встановлені граничне допустимі рівні харчових добавок в продуктах чи добова допустима доза (ДДД) споживання харчових продуктів. We investigated the toxicity of natural compounds, which require, in each case, additional research. Set the maximum permissible levels of food additives in products or allowable daily dose (DDD) in food consumption.otherсировинафункціональні класихарчові добавкиraw materialsfunctional classesfood additivesкафедра харчової хіміїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБезпека застосування харчових добавокArticle