Доломакін, Юрій ЮрійовичЛитовченко, Ігор Миколайович2014-11-102014-11-102014Доломакін, Ю. Ю. Пристрій для приготування рідких хлібопекарських напівфабрикатів / Ю. Ю. Доломакін, І. М. Литовченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 383.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18164Вітчизняна техніка для замішування рідких напівфабрикатів хлібопекарного виробництва досить стара і не відповідає сучасним вимогам виробництва. Недоліками цієї техніки є: великий час приготування продукту; велика витрата енергії, важка інтеграція в існуючі технологічні схеми; неможливість швидкої зміни рецептур відповідно до виробничих завдань; велика потреба у виробничих площах; складне обслуговування та очищення. Domestic appliances for mixing liquids production of semi-finished bakery is quite old and do not meet modern requirements of production. The disadvantages of this technique include: a great time cooking; high power consumption, difficult integration into existing technological schemes; inability to quickly change formulations according to production problems; large space requirement; complex maintenance and cleaning.otherхлібопекарне виробництвозмішувачнапівфабрикатиready mealmixerbakery productionкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвПристрій для приготування рідких хлібопекарських напівфабрикатівOther