Національний університет харчових технологій2016-02-112016-02-112015Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – 346 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22200Розглянуто проблеми та перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні та регіонах світу. Розраховано на фахівців і дослідників, які займаються означеними проблемами у туристичному та готельно-ресторанному бізнесі. Problems and prospects of Eno gastronomic tourism Ukraine and the regions. Designed for professionals and researchers who are engaged in definite problems tourism and hospitality industry.otherеногастрономічний туризмсвітовий досвідперспективи розвиткуenohastronomichnyy tourisminternational experiencedevelopment prospectsПрактика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для УкраїниBook