Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України - Національний університет харчових технологій (My University, 2015)
Розглянуто проблеми та перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні та регіонах світу. Розраховано на фахівців і дослідників, які займаються означеними проблемами у туристичному та готельно-ресторанному бізнесі. Problems and prospects of Eno gastronomic tourism Ukraine and the regions. Designed for professionals and researchers who are engaged in definite problems tourism and hospitality industry.
Keywords: еногастрономічний туризм; світовий досвід; перспективи розвитку; enohastronomichnyy tourism; international experience; development prospects