Оболкіна, Віра ІллівнаЄмельянова, Ніна ОлександрівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаБондарчук, Оксана Василівна2013-09-272013-09-272010Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. Оболкіна, Н. Ємельянова, С. Кияниця, О. В. Бондарчук // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 1 – С. 40-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9970Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива.uk-UKпшеничне борошноздобне печивопшеничний солодwheat flourbutter biscuitswheat maltкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЦікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печиваArticle