Природні ресурси як складова ресурсного потенціалу підприємства - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2007)
Розглянуто класифікацію природних ресурсів, їх особливості та основні види. The classification of natural resources, their features and basic types are considered.
кафедра менеджменту
Keywords: природні ресурси; ресурсний потенціал; підприємство; natural resources; resource potential; enterprise