Остапенко, Юлія ВалеріївнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2020-12-082020-12-082020Остапенко, Ю. В. Обґрунтування складу та вдосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти / Ю. В. Остапенко, А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 23–25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32307Визначено, що внесення порошку йошти та порошку цикорію до кисломолочного напою дозволить підвищити харчову цінність продукту. It is determined that the addition of yoshta powder and chicory powder to the sour milk drink will increase the nutritional value of the productotherйогуртоздоровчі продуктихарчова цінністьyogurthealthy productsnutritional valueкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування складу та вдосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йоштиThesis