Обґрунтування складу та вдосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти - Остапенко, Юлія Валеріївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2020)
Визначено, що внесення порошку йошти та порошку цикорію до кисломолочного напою дозволить підвищити харчову цінність продукту. It is determined that the addition of yoshta powder and chicory powder to the sour milk drink will increase the nutritional value of the product
Keywords: йогурт; оздоровчі продукти; харчова цінність; yogurt; healthy products; nutritional value; кафедра технології оздоровчих продуктів