Сучасні тенденції підготовки фахівців в галузі автоматизації - Ельперін, Ігор Володимирович; Пупена, Олександр Миколайович (My University, 2012)
Розглянуті сучасні тенденції розвитку технічного і програмного забезпечення промислової автоматизації і досвід підготовки фахівців в галузі автоматизації у Національному університеті харчових технологій. The modern trends in hardware and software for industrial automation and experience of training in the field of automation at the national university of food technologies.
Keywords: промислова автоматизація; industrial аutomation; підготовка фахівців; training; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка