Перспективність застосування цукрогліцеридів - Магден, Надія Олександрівна; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2024)
Цукрогліцериди (Е474) – харчова добавка, яка використовується в якості емульгатора та стабілізатора, та дозволена у Європейському союзі для використання у ряді харчових продуктів відповідно до Директиви 95/2/ЄС про харчові добавки.

Sucrose glycerides (E474) is a food additive used as an emulsifier and stabiliser, and is authorised in the European Union for use in a number of food products in accordance with Directive 95/2/EC on food additives.
Keywords: цукрогліцериди; стабілізатори; емульгатор; sucrose glycerides; stabilisers; emulsifier; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів