Магден, Надія ОлександрівнаПодобій, Олена Валеріївна2025-01-162024Магден, Н. Перспективність застосування цукрогліцеридів / Н. Магден, О. Подобій // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали ІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 150-151https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46494Цукрогліцериди (Е474) – харчова добавка, яка використовується в якості емульгатора та стабілізатора, та дозволена у Європейському союзі для використання у ряді харчових продуктів відповідно до Директиви 95/2/ЄС про харчові добавки.Sucrose glycerides (E474) is a food additive used as an emulsifier and stabiliser, and is authorised in the European Union for use in a number of food products in accordance with Directive 95/2/EC on food additives.ukцукрогліцеридистабілізаториемульгаторsucrose glyceridesstabilisersemulsifierкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівПерспективність застосування цукрогліцеридівThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811