Новий спосіб залучення до участі в глобальному туризмі (IGT - innovations global tourism) - Протас, Андрій Ярославович; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2012)
Одним з інноваційних видів туризму в умовах глобалізації стане туризм «House by house». Це розділ туристичних послуг на основі світової мережі Інтернет. Основна його послуга «Global See You». One innovation of tourism in the context of globalization will be the tourism «House by house». This section of travel services based on the global Internet. Its main service «Global See You».
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; туристичні послуги; туризм; travel services; tourism