Сучасний стан та шляхи підвищення рівня капіталізації вітчизняних банків - Лисенок, Олексій Володимирович; Ляховецька, Валерія Миколаївна (My University, 2017)
У статті розглянуто теоретичні аспекти капіталізації вітчизняних банків. Проаналізовано процеси капіталізації банківської системи України. Визначено рівень капіталізації банків в Україні. Наведено заходи для поліпшення процесів консолідації. Визначено перспективи капіталізації та консолідації банків.
Keywords: власний капітал банку; капіталізація; консолідація; злиття; індекс Херфіндаля-Хіршмана; total equity of bank; capitalization; consolidation; merger; the Herfindahl-Hirschman index; кафедра фінансів