Наукове обґрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачки - Деренівська, Анастасія Василівна; Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2015)
Проведені теоретичні та експериментальні дослідження дали змогу науково обґрунтувати раціональні значення параметрів таких ФМ пакувальної машини, як: дозувально- фасувальний, пристрій формоутворення картонної пачки, механізм ущільнення СХП в пачці, внутрішньомашинні транспортні системи - з карманними носіями та шнековими конвеєрами. Theoretical and experimental studies have scientifically justify the rational values of FM packaging machine, as dozuvalno- packing, carton packs forming device, mechanism SHP seal a pack, vnutrishnomashynni transport systems - from handheld media and screw conveyors.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; функціональний модуль; пакувальна машина; теорія графів; graph theory; functional module; packing machine; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки