Підвищення експортного потенціалу зернопереробних підприємств - Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Петренко, Алла Олександрівна (My University, 2017)
Зернові культури мають перспективу щодо експорту в інші країни. Для їх переміщення може бути чітко визначена необхідна кількість транспортних засобів, а також необхідні розміри полотен решітних в сепараторах. Олійні зернові культури мають різне співвідношення основних показників хімічного складу, тому необхідні бути уважними в процесі їх зберігання. Grain crops have a perspective on exports to other countries. To move them you can determine the required quantity of vehicles, as well as the required sizes of lattice canvases in separators. Oil-bearing crops have a different ratio of the main components of the chemical composition, so you need to be careful during their storage.
Keywords: експорт; зерно; фізичні властивості; хімічний склад; export; grain; physical properties; chemical composition; кафедра технології зберігання і переробки зерна