Роль наставників академічних груп у вихованні та становленні студента як особистості - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2013)
Серед основних обов’язків наставників у рамках кредитно-модульної системи навчання, на нашу думку, повинні бути надання студентам консультацій стосовно графіків самостійної роботи та контроль за виконанням цих графіків і успішністю студентів, підкріплені відповідними повноваженнями. The main responsibilities of mentors within the credit-module system, in our opinion, should be to provide students with advice on individual work schedules and monitor the implementation of these schedules and progress of students, supported by the appropriate authority.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; наставник; виховання; студенти; mentor; education; students