Вплив режиму солодорощення гречки на вміст рутину - Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Коберніцька, Аліна Олександрівна (My University, 2017)
В даній роботі досліджено режими солодорощення гречки, а також визначено вміст рутини у отриманому солоді. Для замочування гречки використовували повітряно-водяний спосіб при температурі замочної води 16°С.Рутин у сухому гречаному солоду за допомогою екстракційно-фотометричного методу. In this work we studied the regeneration of buckwheat, and determined the content of routine in the obtained malt. To soak buckwheat was used air-water method at a temperature of suction water 16 ° C. Rutin in dry buckwheat malt using an extraction-photometric method.
Keywords: гречка; солодорощення; тривалість; вологість; режим; амілолітична активність; рутин; buckwheat; soaking; duration; humidity; mode; amylolytic activity; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства