Кошова, Валентина МиколаївнаМукоїд, Роман МиколайовичКоберніцька, Аліна Олександрівна2017-12-282017-12-282017Кошова, В. М. Вплив режиму солодорощення гречки на вміст рутину / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. О. Коберніцька // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали першої міжнародної науково-практичної конференції. – ФОП Гордієнко Є. І., Черкаси, 2017 – С. 26-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26492В даній роботі досліджено режими солодорощення гречки, а також визначено вміст рутини у отриманому солоді. Для замочування гречки використовували повітряно-водяний спосіб при температурі замочної води 16°С.Рутин у сухому гречаному солоду за допомогою екстракційно-фотометричного методу. In this work we studied the regeneration of buckwheat, and determined the content of routine in the obtained malt. To soak buckwheat was used air-water method at a temperature of suction water 16 ° C. Rutin in dry buckwheat malt using an extraction-photometric method.uk-UKгречкасолодорощеннятривалістьвологістьрежимамілолітична активністьрутинbuckwheatsoakingdurationhumiditymodeamylolytic activityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив режиму солодорощення гречки на вміст рутинуOther