Organization of medical and preventive nutrition is one of the ways to protect the lives and health of workers - Sidorchenko, Olena; Zaharchenko, Tatiana (My University, 2013)
В статті розглядається, що організація лікувально-дієтичного харчування на виробництві дозволить суттєво знизити ризик виникнення професійних захворювань у працівників, що працюють в умовах підвищеної небезпеки. Найбільш перспективною сировиною, для організації виробництва лікувально-профілактичних продуктів на основі інуліну може бути топінамбур. In the article, which оrganization of health diet at work will significantly reduce the risk of occupational diseases of workers that work in conditions of high hazard. The most promising raw material for production of health care products based on inulin can be topinambur.
Keywords: функціональні інгредієнти; топінамбур; розчинний порошок; інулін; фруктоза; functional ingredients; artichoke; silicon content; inulin; fructose; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу