Оцінка якості жіночого шкіряного взуття закордонного виробництва на ринку України - Грибович, Ліна Віталіївна; Григоренко, Інна Василівна (My University, 2014)
Створення конкурентного середовища на ринку взуттєвих товарів, підвищення їх якості, конку рентоспроможності та надійності являється необхідним кроком для підвищення життєвого рівня населення і забезпечення товарами, що відповідає його запитам, є одним із найважливіших завдань, які сьогодні стоять торговими організаціями. Creating a competitive market of footwear products, improving their quality, reliability and competitiveness of is a necessary step to improve living standards and provide products that meets its needs, is one of the most important tasks today are trade organizations.
Keywords: якість взуття; взуття шкіряне; shoe quality; leather shoes; кафедра експертизи харчових продуктів