Скорченко, Тетяна АнатоліївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2014-03-142014-03-142005Патент України на корисну модель № 9362, 7 А23G9/02. Морозиво діабетичне «Сирок» / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко, А. М. Дорохович.- u 200502802; заявл. 28.03.2005 ; опубл. 15.09.2005, Бюл. № 9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13110Морозиво діабетичне «Сирок» містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та сир кисломолочний нежирний виготовлений сепараторним способом. Diabetic ice cream «Surok» contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and low-fat cottage cheese is made Separator way.otherморозивоice creamфруктозакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfructoseсир кисломолочнийcottage cheeseкафедра технології молока і молочних продуктівМорозиво діабетичне «Сирок» (Патент на корисну модель № 9360)Other