Політика організації у сфері охорони праці підприємства - Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович; Шишков, Андрій Валерійович (My University, 2018)
В статті розглянуті питання стосовно формування політики підприємства в галузі охорони праці. Політика повинна спрямовуватися на послідовне зниження рівня шкідливих та небезпечних виробничих факторів з урахуванням масштабу ризиків виникнення нещасних випадків і професійних захворювань. Це може бути досягнуто поступовим підвищенням рівня безпеки виробництва. The article deals with issues concerning the formation of enterprise policy in the field of occupational safety The policy should aim at consistently reducing the level of harmful and dangerous production factors taking in account the scale of the risks of accidents and occupational diseases. This can be achieved by gradually increasing the level of production safety.
Keywords: політика; охорона праці; небезпечні та шкідливі фактори; ризики; ефективний менеджмент.; politics; labor protection; dangerous and harmful factors; risks; effective management