Бабанов, Ігор ГеннадійовичГавва, Олександр МиколайовичБабанова, Олена ІгорівнаЧепелюк, Олександр МиколайовичБеседа, Сергій Дмитрович2018-12-082018-12-082015Монтаж, експлуатація, діагностика та ремонт обладнання м’ясопереробних підприємств : підручник / І. Г. Бабанов, О. М. Гавва, О. І. Бабанова та інші. – К. : Видавництво «Сталь», 2015. – 600 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28606У підручнику розглянуто основні методи ведення монтажу, експлуатації, налагодження, діагностики та ремонту обладнання м'ясопереробних підприємств. Наведено основні напрями взаємодії проектних, будівельних, монтажних, контролюючих та інших організацій, методи та способи проведення монтажних, налагоджувальних та ремонтних робіт основного, допоміжного та додаткового обладнання. Розглянуто основні причини неполадок технологічного обладнання та методи їх усунення, причини зношування і корозії деталей, наведена необхідна документація під час проведення монтажу та ремонту обладнання, описані вимоги до санітарного оброблення технологічного обладнання та охорони навколишнього середовища м’ясопереробних підприємств. The textbook examines the basic methods of installation, operation, adjustment, diagnostics and repair of equipment for meat processing enterprises. The main directions of interaction of design, construction, installation, control and other organizations, methods and methods of carrying out of installation, adjustment and repair of basic, auxiliary and additional equipment are given. The main causes of process equipment faults and methods of their elimination, causes of wear and corrosion of details are considered, the necessary documentation is given during the installation and repair of equipment, requirements for sanitary processing of technological equipment and the protection of the environment of meat processing enterprises are described.монтаждіагностикаремонтексплуатаціянеполадким’ясопереробне підприємствообладнанняassemblingdiagnosticsrepairoperationtroublemeat processing enterpriseequipmentкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМонтаж, експлуатація, діагностика та ремонт обладнання м’ясопереробних підприємствBook