Теоретико-методологічні засади планування маркетингу на підприємствах харчової промисловості - Соломянюк, Наталія Миколаївна (My University, 2015)
Дисертаційна робота присвячена дослідженню теоретичних, методичних та практичних питань планування маркетингу на підприємствах харчової промисловості з урахуванням періоду планування та маркетингових метрик. Papers are dedicated to research of theoretical, methodical and practical problems of planning marketing on enterprises of food industry taking into account the period of planning and marketing metrics.
Keywords: кафедра маркетингу; маркетинг; планування маркетингу; підприємства харчової промисловості; marketing; marketing planning; enterprises of food industry