Впровадження процесного підходу з метою підвищення результативності діяльності підприємства - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2012)
В роботі визначено необхідність впровадження процесного підходу на підприємствах. Досліджено сутність виділення бізнес-процесів на підприємстві. Зазначений вплив процесів на підвищення результативності діяльності підприємства. The necessity of the process approach introduction at the enterprises is defined in the given work. The essence of business processes allocation at the enterprises is researched. The influence of the processes with the purpose to increase the company activity results is emphasized.
Keywords: процесний підхід; бізнес-процес; підприємство; process aproach; business process; enterprise; кафедра економіки праці та менеджменту