Беседа, Сергій ДмитровичЛитовченко, Ігор Миколайович2017-07-102017-07-102016Беседа, С. Д. Енерегетичні показники процесу передувки м’ясної сировини / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій - К. : НУХТ, 2016. - С. 120-125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25715У статті проаналізовано роботу передувочних баків для м’ясної сировини.Оптимальна будова й режими роботи цих пристроїв суттєво впливають на загальну ефективність виробництва та на собівартість продукції. Досліджена залежність витрат енергії, тривалості процесу передувки від кута нахилу конусної частини корпусу.uk-UKенергіяпотужністькорпусenergypowerframeэнергиямощностькорпускафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвЕнергетичні показники процесу передувки м’ясної сировиниArticle