Енергетичні показники процесу передувки м’ясної сировини - Беседа, Сергій Дмитрович; Литовченко, Ігор Миколайович (My University, 2016)
У статті проаналізовано роботу передувочних баків для м’ясної сировини.Оптимальна будова й режими роботи цих пристроїв суттєво впливають на загальну ефективність виробництва та на собівартість продукції. Досліджена залежність витрат енергії, тривалості процесу передувки від кута нахилу конусної частини корпусу.
Keywords: енергія; потужність; корпус; energy; power; frame; энергия; мощность; корпус; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв