Карпенко, АннаВашека, Оксана МиколаївнаНєміріч, Олександра Володимирівна2015-05-182015-05-182014Карпенко, А. В. Мікроструктурні дослідження водної суспензії насіння кунжуту / А. В. Карпенко, О. М. Вашека, О. В. Нєміріч // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. - 2014. - Одеса. - С. 167-169.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20425Методом оптичної мікроскопії вивчено мікроструктуру суспензії розмеленого у спеціальних умовах насіння білого кунжуту. Виявлено, що у водних розчинах подрібненого насіння білого кунжуту за рахунок взаємодії складових добавки та води формується глобулярна та комірчаста структури. The method of optical microscopy studying microstructure of an aqueous suspension of sesame seeds. Established that aqueous suspension of milled white sesame seeds contain areas globular and granular structure.uk-UKнасіння кунжутумікроструктураструктурні елементиглобулиsesame seedsmicrostructurestructural elementsglobulesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМікроструктурні дослідження водної суспензії насіння кунжутуArticle