Мікроструктурні дослідження водної суспензії насіння кунжуту - Карпенко, Анна; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2014)
Методом оптичної мікроскопії вивчено мікроструктуру суспензії розмеленого у спеціальних умовах насіння білого кунжуту. Виявлено, що у водних розчинах подрібненого насіння білого кунжуту за рахунок взаємодії складових добавки та води формується глобулярна та комірчаста структури. The method of optical microscopy studying microstructure of an aqueous suspension of sesame seeds. Established that aqueous suspension of milled white sesame seeds contain areas globular and granular structure.
Keywords: насіння кунжуту; глобулярна структура; комірчаста структура; sesame seeds; globular structure; cellular structure; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції