Удосконалення процесу адсорбційного зневоднення етанолу та його апаратурне оформлення - Корнієнко, Володимир Вікторович (My University, 2016)
Дисертаційна робота присвячена удосконаленню процесу адсорбційного зневоднення етанолу природними сорбентами. The thesis is devoted to the improvement of the process of adsorption of ethanol dehydration of natural sorbents.
Keywords: етанол; дисперсні мінерали; адсорбція; морденіт; mordenite; ethanol; mineral dispersion; adsorption