Модернізація вистійної шафи Р3-2,5ШР - Салій, І. П.; Доломакін, Юрій Юрійович (My University, 2012)
В роботі представлено недоліки конструкції шафи вистою та наведено способи їх усунення. The paper presents the design flaws proofers and how to address them.
Keywords: вистійна шафа; вологість; температура; proofers; humidity; temperature; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв