Кравчук, Дмитро ВікторовичМихонік, Лариса Анатоліївна2016-10-132016-10-132016Кравчук, Д. В. Дослідження впливу вівсяних пластівців на перебіг газоутворення в тісті та його формоутримувальну здатність / Д. В. Кравчук, Л. А. Михонік // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24424Для підвищення харчової цінності та якості хлібобулочних виробів доцільним є застосування сировини, багатої на білки, мінеральні речовини, вітаміни, харчові волокна. Для збагачення виробів мікро- та макронутрієнтами використовують продукти переробки круп’яних культур - пластівці та борошно, висівки. To improve the nutritional value and quality of bakery products it is advisable to use raw materials, rich in protein, minerals, vitamins, dietary fiber. To enrich the micro- and macronutrients products using processing cereals products - cereals and flour, bran.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлібобулочні виробивівсяні пластівцігазоутворення в тістіbaked goodsoat flakesgas generation in the doughДослідження впливу вівсяних пластівців на перебіг газоутворення в тісті та його формоутримувальну здатністьOther