Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБондар, Наталія ПетрівнаГоловченко, Оксана Володимирівна2013-11-112013-11-112003Арсеньєва, Л. Ю. Використання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктів / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, О. В. Головченко // Вісник Державного університету економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського : науковий журнал. – 2003. – № 1 (17). – С. 79-83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11140Обґрунтована доцільність і доведена можливість використання високобілкової рослинної сировини з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено результати вивчення впливу продуктів переробки насіння харчового люпину на біологічну, харчову та споживчу цінність. The expediency is justified and the possibility of using of white food lupin processing in technology of bread-making s by the purpose of making of commodity of functionality product. The results of analysis of influencing of yields of products of white lupine on biological, food as well as consumer value of products.uk-UKхарчовий люпинбілокнасіння люпинуфункціональні продуктифункциональные продуктыfood lupineproteinlupine seedsfunctionality productsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиВикористання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктівArticle