Використання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктів - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Головченко, Оксана Володимирівна (My University, 2003)
Обґрунтована доцільність і доведена можливість використання високобілкової рослинної сировини з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено результати вивчення впливу продуктів переробки насіння харчового люпину на біологічну, харчову та споживчу цінність. The expediency is justified and the possibility of using of white food lupin processing in technology of bread-making s by the purpose of making of commodity of functionality product. The results of analysis of influencing of yields of products of white lupine on biological, food as well as consumer value of products.
Keywords: харчовий люпин; білок; насіння люпину; функціональні продукти; функциональные продукты; food lupine; protein; lupine seeds; functionality products; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи