Білько, Марина ВолодимирівнаГержикова, Вікторія ГригорівнаДомарецький, Віталій АфанасійовичМихайлевська, Т. В.2013-03-052013-03-051998Шляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату винограду / М. В. Білько, В. Г. Гержикова, В. А. Домарецький, Т. В. Михайлевська // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. – Ч. II. – С. 61-62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6745Досліджено сухі вина з сортів винограду Рислінг та Ркацителі з використанням ферментного препарату NOVOFERM 12. Доведено позитивний вплив ферментного препарату на вихід сусла та дегустаційну характеристику столових сухих вин.otherРислінгРкацителіароматстолові виноматеріалитерпенові спиртиферментний препаратРислингРкацителистоловые виноматериалытерпеновые спиртыферментый препаратRieslingRkatsiteliflavortable wine materialsterpenic alcoholsenzyme preparationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваШляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату виноградуArticle