Гусятинська, Наталія АльфредівнаТетеріна, Світлана МиколаївнаНечипор, Тетяна МиколаївнаЧорна, Тетяна Миколаївна2018-03-272018-03-272015Ефективність дезінфікуючого засобу «Каморан» щодо розвитку слизоутворювальних бактерій у виробництві цукру / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Т. М. Нечипор, Т. М. Чорна // Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи : матеріали доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 4 листопада. – К. : ІПР НААНУ, 2015. – С. 58–61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26839Експериментально встановлено високу ефективність дезінфекційного засобу «Каморан» за витрат діючої речовини 0,002 – 0,004% щодо слизоутворювальних бактерій. Доведено, що засіб «Каморан»сприяє зменшенню втрат сахарози від розкладання, сприяє підвищенню виходу та покращенню якостi бiлого цукру.дезінфікуючі засобицукорслизоутворюючі бактеріїдезинфицирующие средствасахарслизеобразующие бактерииdisinfectantssugarslime-forming bacteriaкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиЕфективність дезінфікуючого засобу «Каморан» щодо розвитку слизоутворювальних бактерій у виробництві цукруThesis